12 November 2008

AKI pornofilmpje CANCELLED

was maar alles voor niks?



Hoi Moritz, Fiete en Frauke,

Mijn excuses dat het zo lang duurt voordat jullie wat van me hoorden.
Wat betreft het aki-promo-filmpjes project is helaas een en ander niet zo gelopen als ik hoopte.
Jullie zijn zoals je al weet de enige inzenders gebleken : in totaal 4 filmpjes dus. En ons plan was om uit zo veel mogelijk filmpjes er 10 te kiezen.
Mijn afdeling (communicatie) vond dit te weinig om een hele jury voor bijeen te laten komen. Ook was er wat kritiek op het voldoen aan de voorwaarden (zie briefing). De een is daar formeler in dan de ander.
We gaan nu met de faculteitsdirecteur, tevens interim directeur AKI Tonny Holtrust praten en haar voorstellen om het project nogmaals te starten maar dan binnen het onderwijs. Dus als opdracht, begeleidt door een docent. Op die manier hopen we meer inzenders te krijgen. Dat kan allemaal dus nog wel even duren.
Mij lijkt het logsich dat jullie, als dat gebeurt, dan ook opnieuw mee kunnen doen.

Of jullie toch een honorering (geld of iets anders) krijgen voor jullie inzet ga ik ook uitzoeken. Wat ik al wel weet is dat dat zeker geen bedrag van hodnerd euro kan worden. Als jullie iets krijgen wordt dat minder.
De filmpjes van Moritz staan en stonden al op youtube, Frauke en Fiete, als jullie zelf al wat met jullie filmpjes willen doen dan zijn jullie daar natuurljik vrij in.
Zodra ik weet wat er nu inderdaad wel of niet gaat gebeuren laat ik het jullie weten.
Tot zover bedankt voor jullie medewerking!


wahrscheinlich sind wir einfach nur dumm und drauf reingefallen.
aber was ist schon dabei, sich ein wenig für sein studium zu prostituieren - oder klingt das zu hart?